Hej og Velkommen!

Mit navn er Tanya, og det er mig der står bag Kropsbevidst Behandling.

Faglighed og arbejde

I øjeblikket gør jeg min psykomotorikuddannelse på UCC Professionshøjskolen i Hillerød færdig. Der er 1 semester tilbage samt bachelorskrivning.

 

 

Derudover har jeg taget fagrelaterede kurser:

  • Mindfulness kursus hos Pernille Mørup
  • Psykomotorisk personlig træner kursus på UCC Professionshøjskolen

For tiden underviser jeg også på nogle forælder/barn hold i bevægelse og motorik ved siden af manuel behandling og personlig træning.

Jeg modtager løbende supervision.

Lidt om mig

Udover at være en psykomotorisk terapeut, er jeg også mor til en skøn pige på 14, som vi bor i Holte sammen med. Jeg har altid haft interesse inden for det psykologiske, det kropslige og selvudviklingen, så jeg har samlet på forskellig viden og erfaringer gennem livet på disse områder.
Jeg er en tilhænger at den østlige tankegang og filosofi. I årene 2012-2016 tog jeg et intensivt yogakursus og havde en etableret daglig praksis, men i 2016 skiftede jeg til Qi-Gong. Jeg fandt ud af, at der er mere at hente i den gamle kinesiske filosofi og taoistisk praksis, så nu har jeg min stor personlige interesse og engagement her.
Derudover fortsætter jeg med at dygtiggøre mig i mit faglige felt ved siden af studiet med forskelige mini-kurser og læsning.

Du kan læse mere om behandlingerne og principperne bag terapien på forskellige sider her. Vær så god og udforsk klinikken.

Bedste hilsner

Tanya